Avon Mark Liquid Lip Lacquer lipsticks + swatches


Jedni od najdražih Avonovih proizvoda definitivno su njihovi ruževi. Bilo da su kremasti ili mat, super su.
Nedavno su izbacili tekuće ruževe sjajnog i mat finiša, što je odličan potez jer, realno, tko još koristi klasične ruževe?

Dakako, šalim se, ali ovakvih ruževa im je stvarno falilo u kolekciji.


 Uglavnom, ona se sastoji od 10 mat i 10 glossy ruževa, a ja sam dobila priliku isprobati 6, s tim da ću dva potpuno nova ruža spremiti za vas za neko od budućih darivanja ;)

Svi ruževi dolaze u plastičnim tubicama s četkicom, s tim da sjajni ruževi imaju sjajni poklopac, a oni mat finiša mat poklopac što je zapravo jako simpatično. U trenutnom se katalogu mogu nabaviti za 34,90 kuna.


 Avon Mark Liquid Lip Lacquer Shine ruževi (Redhead i Pouty)

Moram odmah napomenuti da mi se tekući ruževi sjajnog finiša nisu previše svidjeli i to zbog dva razloga: nekako su previše ljepljivi i ne mogu ih ravnomjerno nanijeti (a da to izgleda dobro).

Također, imaju neki čudan miris koji mogu zanemariti, ali sve u svemu, not my cup of tea.



 Ono što je plus jest pigmentacija koja je zadovoljavajuća pa bi mogli proći kod cura koje vole sjajne ruževe.

Što se tiče izdržljivosti, ostavljaju tragove na čašama i ne mogu baš preživjeti jelo, ali za sobom ostavljaju simpatičan stain.

Avon Mark Liquid Lip Lacquer Matte ruževi (Dare To Be Bare i Flushed)



Mat ruževi…e to je druga priča! Iako su mat, nisu isušujući, nanose se perfektno lako i odlično izgledaju na usnama. Bez problema će izdržati piće, jelo, ljubljenje i ostale aktivnosti.


Oduševljena sam nijansom Dare To Be Bare jer je savršena za svakodnevni look, a moram priznati da mi ni Flushed ne stoji loše, makar nisam ljubiteljica fuksijastih nijansi. I mat i shine ruževi uklanjaju se samo micelarnom, što je odlično jer ne treba previše trljati.


Ne znam kakve su druge nijanse, ali sve u svemu, držat ću se mat finiša ;)

Jesi isprobala koju još nijansu? Kakvi su ti ovi ruževi?

Oznake: , , , ,

<